Speriati de perspectiva revocarii de la salariile de 200.000 de Euro/an, șefii ASF fac o altă ticăloșie: plafonează prețurile TRIPLE ale RCA, la acest nivel, în loc să intervină pentru revenirea lor în matcă.


Audierea șefilor ASF (plătiți cu până la 200.000 de Euro pe an) și complici cu frauda de la City Insurance și cu triplarea asigurărilor RCA, i-a speriat!

Înghițindu-și cuvintele de săptămâna trecută, Nicu Marcu – cel care în urma documentării mele rezultă că este un impostor (academic, hoț de TVA, plagiator, fiscal, și care chiar o obținut nelegal o a doua casă de la RAPPS pe baza sinecurii de 200.000 de Euro pe an pe care i-au dat-o Marcel și Paul, casă care nu i se cuvine, conform legii (și pentru care a  folosit falsul în declarația de avere), acesta anunța inițiativa plafonării RCA.

Plafonare? Păi asta, la fel ca și anergie, asigura menținerea profiturilor realizate prin cartelizare companiile de asigurări, care au scumpit de până la 3 ori asigurările RCA). Din momentul în care guvernul s-a ocupat de problema energiei, prețurile au continuat să crească!

Misiunea ASF este stabilitatea pieței asigurărilor și protejarea asiguraților, și nu spolierea acestora prin plafonarea la un nivel triplu de preț al asigurărilor RCA, încercând să legalizeze cartelizarea – flagelul care decapitalizează economia atât în energie, cât și în asigurări.

Speriat de audierea din Parlament (unde, în mod normal, ar trebui revocat împreună cu întreg Consiliul ASF), Nicu Marcu anunța că se va duce la audiere, dar anunța și mincinos că ASF nu are ce să facă în privința prețurilor RCA. Mincinos!

Iată declarația din 7 februarie 2002:

Ați înțeles cum mințea Nicu Marcu în 7 februarie 2022? ,,ASF nu poate interveni, în sensul impunerii nivelului primelor de asigurare”. Se pare că Parlamentul NU a fost impresionat și a continuat demersurile de audiere, în urma cărora ar trebui revocat Nicu Marcu (și întreg Consiliul ASF).

Faptul că nu a reușit să aburească Parlamentul este evident din anunțul intempestiv făcut astăzi, care demonstrează și minicuna din 6 februarie 2022:

Iata declarația de presă a fostului contabil șef de la păduri, Nicu Marcu, plagiator:

Deci, în urmă cu 11 zile, spunea că nu poate să intervină, iar acum zice că poate să intervină. Doar și acest motiv este suficient pentru ca Parlamentul să meargă înainte cu revocarea lui Nicu Marcu.

Dar este mai mult decât atât.

De fapt, prin decizia anunțată de plafonare, Nicolae Ciucă, Nicu Marcu, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu (foto dreapta la ceremonia de oferire a titlului de doctor honoris causa lui Nicu Marcu pe articole furate, așa cum am scris aici), Ciucă, Marcu și Ciolacu, încearcă, exact ca la energie, să conserve și să subvenționeze de la popuțaie profiturile speculative și neconcurențiale ale companiilor de asigurări. În price țară normală, Parchetul s-ar autosesiza.

Plafonarea la actualele niveluri de preț, nu reprezintă decât o continuare a jumulirii populației și companiilor, în scopul decapitalizării economiei românești și a distrugerii și brumei de industrii care a mai rămas în România, în condițiile celei mai mari inflații reale din Uniunea Europeană.

Vi se pare normal un nivel de preț de 1083 de lei pentru o asigurare RCA la un șofer/autoturism fără accident și cu un motor de 1,4? Pentru o lună 1083 de lei? Aici vrea să plafoneze Nicu?

Practic, prin actuala propunere de plafonare (despre care Nicu Marcu a scurs pe surse că și Ciucă ar fi de acord), se repetă TICĂLOȘIA lui Mișu Negrițoiu, care a pus umărul la CARTELIZAREA ASIGURĂTORILOR care s-au înțeles la prețuri, la scutul ASF. Exact așa se întâmplă și acum!

Ulterior, Consiliul Concurenței a constatat cartelizarea societăților de asigurare, dar mult după ce asigurătorii și ASF-ul CORUPT condus de Mișu Negrițoiu (ca și ASF-ul CORUPT condus acum de Nicu Marcu), au destabilizat piața asigurărilor și au scos transportatorii în stradă.

Deci, Parlamentul să își continue treaba, să nu pună botul la vrăjelile lui Nicu Marcu (cel care au un dublu scop: să își păstreze salariul de 200.000 de Euro pe an și să favorizeze acționarii privați ai societăților de asigurări stărine, decapitalizând companiile și populația), și să îl revoce de îndată!

Citiți și:

Și dacă vă întrebați, cine este cel care a fost complice la perpetuarea fraudei de la City Insurance și a instigat, prin acțiuni și inacțiuni la actuala triplare a prețurilor RCA, răspunsul este simplu. Nicu. Care Nicu? Acest Nicu:



Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.