Nicu Marcu (ASF). Un sumar al investigației mele de pana acum. Urmeaza sa public si Pilonul III al fraudei lui ,,dottore” Nicu Marcu.


Chiar maine se implineste un an de cand am publicat primul episod al investigatiei mele despre Nicu Marcu, devenit din 24 iunie 2020 Președinte al Autorității de Supraveghere Financiară. Ce s-a intamplat in acest an? Cu siguranta, Nicu Marcu a incasat peste 200.000 de Euro in timp ce a pastorit cel mai mare faliment din asigurari si vegheaza la triplarea pretului RCA.

V-am avertizat încă de atunci că, în fapt, Nicu Marcu urmărește scumpirea semnificativă, în plină criză, a asigurărilor RCA, pentru a lua bani de la populație și companii și a le da asigurătorilor, incurajati astfel sa sifoneze banii asiguratilor, chiar de catre ASF. Cazul City Insurance este definitoriu in acest sens.

Trecerea acestui an (si pana la triplarea asigurarilor RCA) a dovedit 2 lucruri: (i) nu m-am înșelat și (ii) Nicu Marcu nu ar fi reușit destabilizarea pieței asigurărilor prin cresteri fara niciun fundament real (problema la City Insurance nu era ca asigurarile era prea ieftine, ci ca din nivelul de pret cerut de City si certificat ca fiind in regula de ASF, nu erau bani si pentru despagubiri si pentru sifonari) fără să fie susținut în acest demers ticălos, de lichele și oameni fără căpătâi din:

  • parchete (procurorii par ca nici la un an după dezvăluirile mele să nu fi declanșat o anchetă în care să verifice funcționarii ASF și pe Nicu Marcu privind modul în care au protejat frauda de la City Insurance, cu știința falsificării unui extras de cont). ASF a stiut cel putin din februarie 2021 de extrasul de cont falsificat, dar i-a mai lasat pe cei de la City Insurance sa mai emita polițe inca 7 luni, marind frauda de la City Insurance, in detrimentul beneficiarilor de asigurari si bugetului.
  • din Parlament – Parlamentul a mimat audierea șefului ASF pentru neregulile de la City Insurance fiind o audiere cu ușiile închise, aspect nepermis într-o democrație reală. Nu trebuie uitat că anterior plagiatorul Florin Roman (fost secretar general al predecesorului ASF – Comisia de Supraveghere a Asigurărilor) a avut în același Parlament o tentativă de îi oferi imunitate lui Nicu Marcu, pentru infracțiunile comise în exercitarea funcției.
  • și, desigur, din anturajul generalului SRI George Voinescu, fost lucrător al Securității anti-NATO a lui Ceaușescu, ajuns director adjunct SRI și după plecarea intempestivă din această poziție de la SRI 9 (in vara lui 2020), șef la Cancelaria Președintelui ASF. Care Președinte? Nicu Marcu.

Întrucât în contextul plagiatului grosier al generalului Ciucă urmează să mai public câteva episoade, pe care le consider relevante, las aici un sumar al investigației de pe parcursul ultimului an, la care voi face trimitere în viitor. Puteți accesa fiecare episod dând click pe link:

Episodul 1 al investigației (31 ianuarie 2021): Despre cum vrea ASF să scumpească (nelegal) asigurările RCA și să ia astfel până la un miliard de lei pe an de la populație.

Episodul 2 al investigației (22 februarie 2021): Cine este Nicu Marcu de la ASF. Azi ,,viata” și mâine ,,opera” celui care vrea să ia până la un miliard de lei pe an de la populație și companii și să scumpească RCA cu până la 20%.

Episodul 3 al investigației (26 februarie 2021): Hoțul de cuvinte de la ASF și opera științifică a autorului Nicu Marcu. Primul articol, furat. Al doilea nu există. Al treilea…

Episodul 4 al investigației (23 martie 2021): Împopoțonarea și îndestularea lui Nicu Marcu de la ASF prin bursă de 92.000 de lei de la Academia Română și articole ,,științifice” dubioase. Tranziția dintre frauda academică spre ALTCEVA.

Episodul 5 al investigației (4 aprilie 2021): Professore Nicu Marcu. Ce au în comun starul porno Ron Jeremy, Nicu Marcu de la ASF, Borat, Goofy și Plăcintă Americană? Nimic. Doar că apar (ca autori) în aceeași revistă ,,ciumă științifică” folosită de Nicu Marcu pentru a lua titlul de profesor universitar. La o ,,universitate” JUNK.

Episodul 6 al investigației (19 aprilie 2021): De ce să ai o carieră științifică ,,pe bune” și să câștigi muncind pe brânci când prin fraudă științifică ajungi să câștigi mai bine decât 99% din populație? Președintele ASF – dottore Nicu Marcu.

Episodul 7 al investigației (12 mai 2021): Președintele ASF – Nicu Marcu. De la hoț de cuvinte la hoț de TVA. Și la escrocarea unei societăți a statului (Poșta Română), prin achiziție trucată, în timp ce era Președinte la Integritate. DNA să se sesizeze.

Concluziv, daca Pilonul I al fraudei lui Nicu Marcu este frauda academica si stiintifca prin care s-a impopotonat inclusiv dottore honoris causa si sef de scoala doctorala la ASE, Pilonul II a fost despre frauda fiscala a lui Nicu Marcu (modul in care a obținut bursa de 1000 de Euro/luna de la Academia Română și mai ales modul in care a trucat achizitia publica de la Posta Romana pentru a escroca o societate a statului. Saptamana aceasta public si Pilonul III al fraudei lui Nicu Marcu.

Pana atunci, daca doriti sa vedeti cum a favorizat supravegherea lui Nicu Marcu amplificarea fraudei de la City Insurance, gasiti aici, pe canalul meu de YouTube (la care va invit sa va si abonati aici, daca va place, intrucat urmeaza sa public toate interventiile mele media relevante din perioada următoare), o scurta descriere ale complicitatilor care au început in 2017 sub mandatul lui Misu Negritoiu si care au continuat (si continua) si in scurtul mandat la lui Nicu Marcu.Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Ati deranjat musuroiul haitei penale din Republica Romania. Eu va felicit ! Ar trebui sa trimiteti aceste date la INTERPOL.Este evident ca in Republica Romania CORUPTIA nu mai poate fi eradicata din interior.Este ca si in Ucraina.Oricum, buboiul va exploda, este iminent.

  2. Elementul mai este in libertate? Cum explica acest derapaj? Comisioanele au fost pe masura? Oare este posibil ca o asigurare obligatorie sa fie scumpita de cca trei ori ?/era obosit..,ceaiul prea tare?!..Este in jungla?, pe tarlaua ma -sii??!!.in codrul verde??!!DEMIS.ASCUNS! CORUPTIA este la cote maxime??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: