Deci, Petroave, turnatorule, cine a fost tot timpul în camașă de forță? Tu sau eu, cum mințeai ca un turnător la Securitate ce ești, în urmă cu fix 11 ani?


In urma cu fix 11 ani, turnatorul Securității, Petrov, incerca sa ma convinga ca el nu se asorteaza in camașă de forță, iar cine îi contestă politicile tembele (care se dovedesc azi, 23 Martie 2022, prin decizia definitiva a ICCJ, ca au fost de fapt ale celor care îl țineau în cămășă de forță – fosta Securitate) – ar merita pus în cămașă de forță. Respectiv eu.

Momentul din Martie 2011 îl găsiți pe canalul meu de YouTube, la care, dacă doriți, vă puteți abona aici, pentru că am început să îmi digitalizez arhiva VIDEO și am găsit multe materiale interesante pe care le voi posta în perioada următoare. Spre exemplu, cine îl numea în urmă cu 20 și ceva de ani pe numele lui adevărat, Manole, pe șeful de la BNR pe care lumea îl cunoaște ca Mugur Isărescu – el fiind turnătorul la Securitate, Manole. Aici VIDEO-ul cu turnătorul Băsescu și cămașa de forță, din Martie 2011:

Și încă ceva: ,,Experienta documentelor cu turnatoriile lui Traian Basescu, dovedit ca fiind sursa Petrov a Securitatii, asa cum si Isarescu a fost sursa Manole demonstreaza, in opinia mea, ca dupa aproape 30 de ani, paiatele vechii securitati aflate inca in functii publice au inceput inca sa fie, cu foarte multa greutate, lustrate si ca SRI – Serviciu Nato, nu mai poate pretinde ca nu stie cine este Isarescu, Basescu sau cum a fost si de catre cine luata, din disperare, perspectiva amanarii lustrarii lui Isarescu si substituita prin decizia unui nou mandat”. Tot atunci spuneam ca actiunea in constatare a CNSAS privind politia politica a turnatorului Securitatii, Petrov, va fi admisa. Iata ca a fost admisa, iar lustrarea lui Manole, a fost iluzoriu, amanata. Asta ca sa intelega si avocatul turnatorilor, Valeriu Stoica.

 Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Am obtinut la cererea mea Adeverinta de la CNSAS ..nu am ocupat functii publice, nu am candidat plecam la munca in UK si am dorit aceasta.Acum in mod NORMAL toate adeverintele + si – isi pierd valabilitatea pentru ca CNSAS a devenit inca o inst a statului in care nu mai poti sa ai incredere.Tov Ba$$ecu era evident pt cine a trait in Romania inainte de 1989 ca a fost turnator…DACA va amintiti de bursierul statului norvegian la 44 de ani in persoana lui Basescu D.Traian inseamna ca CEVA E PUTRED SI LA OSLO.

    • Ciudat este ca CNSAS v-a dat adeverinta. Intr-adevar, puteti face verifications la cerere (daca aveti dosar de urmarire informativa sau dosar de retea), dar adeverinta se elibereaza doar celor care sunt verificati din oficiu, din cate stiu eu, respectiv pentru cei care au o functie publica. Pe de alta parte, atata timp cat SRI a ,,omis” sa transmita dosare gen Petrov sau Manole, pana in 2017, CNSAS devine doar o naluca. Responsabilitatea ascunderii unor turnatori inca in functii publice, e a unora din SRI. Pararea mea.

  2. Ăștia spun că, mulțumită deciziilor luat ede el și ai lui, România „a ieșit mai repede din criză”.

    Retrospectiv, după atâta timp, care sunt cifrele și procentele, raportat cu posibilitatea țării de a se împrumuta scump sau mai puțin? Cine minte, cine spune adevărul?

    Ca o părere personală, cred că ne este sortit să fim jumuliți în perpetuitate, indiferent de factori: poziție geografică, securiști patibulari, mânării de culise, credibilitate, putere a parității de cumpărare etc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: