Ce spunea Eminescu in urma cu 146 de ani despre Pasarela din Chitila, din 2023.Comunitatea Romania fara gropi semnaleaza in 15 ianuarie o situatie extraordinara (foto) de pe centura Bucurestiului – o pasarela care pleace de nicaieri si duce niciunde. In plus, ingusteaza si banda unu, asa cum puteti vedea în FOTO. Semnalarea comunitatii a fost preluata si de hotnews. Inteleg din acest articol ca politistii Serviciului Rutier Ilfov s-au sesizat inca din 13 ianuarie 2022. Parerea mea? Politistii s-au sesizat 146 de ani de prea tarziu.

Pentru ca, in TIMPUL, in 5 ianuarie 1879 Mihai Eminescu facea o exemplificare extrem de clara a ceea ce se intampla atunci si inca se intampla si acum: ,,Pita lui Voda nu-i tocmai mare in Tara Romaneasca. Mai drumuri de fier pe unde si-a intarcat dracu copii, mai poduri pe uscat, mai scoli prin sate unde populatia e din trei crestini si un soarece”….

Intelegeti?

E o situatie andecdotica ce prezinta foarte clar modul in care vor fi utilizati ,,eficient” banii din PNRR. Oare politia care are bemweuri de la Schmidt gratie lui Bode chiar nu intelge ca aceea nu e o pasarela care duce de niciunde spre nicaieri?

Chiar e atat de greu de observat ca este un POD (pe uscat)? Mai zicea Eminescu atunci despre Dr. Bode si Dr. Ciuca, ba chiar despre Dr. Marcu (de la asefeu):

,,Aceasta e adevarata coruptie: tendinta de a castiga lesne si fara munca, tendinta de a se gera in om mare fara merit, ale cării urmări sunt ura și invidia contra oricărui merit adevarat si cocotarea nulitatilor in acele locuri la cari numai o inalta inteligenta sau un caracter estraordinar dau un drept” #eternasifascinantaromanie.

Foto pasarela – sursa Romania fara gropi:

Și încă ceva:

Am publicat pe canalul meu de youtube (la care, dacă doriți, vă puteți abona AICI) promisiunea deja istorica despre autostrada Comarnic Brasov: ,,ma mut cu cortu’ pe autostrada…”

 Categorii:Editoriale

Etichete:, , , , , , ,

1 răspuns

  1. Suntem siderati.Noaptea mințîi !CORUPȚIA la cote maxime. Ce pare aveți,acest poduleț îi reprezintă ?!.În fine.”Afacerile ” celor cu funcțîi ! România 2023,încă România lor! Foarte trist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: