Cand, in urma controlului, statul roman nu descopera o escrocherie, cum sunt cele de pe piata RCA, de fapt o legitimează – Cătălin Tolontan, Ziarul Libertatea.


Cand, in urma controlului, statul roman nu descopera o escrocherie, cum sunt cele de pe piata RCA, de fapt o legitimeaza – scrie Catalin Tolontan astazi in ziarul Libertatea, statul fiind in cazul asta functionarii Autoritatii de Supraveghere Financiara, iar escrocheria fiind City Insurance. Este perfect adevarat!
Opinia lui Catalin Tolontan, dupa primele 3 episoade ale investigatiei, o gasiti AICI.
Eu am explicat in mai multe ocazii in ultimii 2 ani ca este valabil pentru perioada 2017-2021 (si pe urma) in cazul ASF-City Insurance. Spre exemplu AICI și mai ales AICI
Dar este mai mult decat atat!
Acelasi ,,stat” pretinde ca a descoperit ca extrasul de cont de la ,,banca elevetiana” prin care pretindea existenta a 50 de milioane de Euro (falsa) intr-un cont fals, (abia) in primavara anului 2021.
Din momentul asta, nu mai este doar o legitimare a escrocheriei, ci o COMPLICITATE LA FRAUDA a functionarilor ASF, pentru ca dupa confirmarea suta la suta ca acel extras de cont este fals, ASF a mai permis inca 5 luni ca City Insurance sa mai emita polite de asigurare de peste un miliard de lei, pentru RCA si pentru asigurari de garantii, in scopul de a proteja frauda de la City Insurance!
Despre complicitatea la frauda in am scris cu subiect si predicat in 4 iunie 2021 (când încă ASF mai lăsa City Insurance să emită polițe RCA și asigurări de garanții) cu știința fermă că acel extras de cont este falsificat, nu doar cu bănuiala. Încă un miliarde de lei pagube, cu complicitatea ASF, până la ridicarea licenței și septembrie 2021.
De altfel, despre protejarea fraudei de la City Insurance cu complicitatea ASF am scris textual in primul articol publicat pe aceata in tema:
,,Soluția pentru a le da bani ,,prin ordonanță de urgență” asigurătorilor mângâiați pe creștet, este promovată de un fost semnatar de protocol secret, Nicu Marcu, fost contabil șef la păduri și ajuns în urma unui troc politic la salariul de 15.000 de Euro, care și-a adus ca director de cabinet un general SRI, adjunct al directorului SRI din perioada în care ASF se subordona, prin protocol secret cu SRI, unui serviciu de informații. Perioada Coldea.
Inițiativa se numește decontare directă obligatorie (în prezent este facultativă și nu are niciun succes) și este menită să ia până la un miliard de lei pe an de la populație și companii, și să îi dea acționarilor privați ai societăților de asigurare. Pentru ca aceștia să nu aducă capital pentru neperformanța lor, și eventual să continue să sifoneze sume către companiile mamă.”


Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. S-au dat atatea evidente ca Statul este capul Mafiei incat nici nu mai conteaza ce va mai apare.Bogdan Olteanu sef atunci a scapat cu o prescriere a Statului…ultimii 2 ministrii de interne penali au contribut la eticheta de fata.Suntem esuati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: