,,E adevarat ca institutii influente si persoane implicate sunt speriate de investigatia despre escrocheria City si fac orice sa o blocheze” – Catalin Tolontan, pe blog.


E adevarat ca institutii influente si persoane implicate sunt speriate de investigatia despre eschrocheria City si fac orice sa o blocheze, scrie Catalin Tolontan pe blogul lui. Un singur post de televiziune, B1TV, a tratat subiectul, desi vorbim despre 7 milioane de oameni afectati, a mai scris Catalin.

,,Incercarea, inutila pana la urma, dar energică, de a bloca răspândirea investigației City se face altfel. Președintele Nelu Marcu, numit politic de PSD, are pe mână un buget enorm. A angajat ca șef de cabinet un fost general SRI, cu patru stele”, mai scrie Cătălin Tolontan.

Nu este orice general SRI, ci chiar fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații, George Viorel Voinescu (adjunct din 2005 până în 2020 când s-a mutat la Marcu), și fost lucrător al Securității înainte de 1989. De altfel, despre faptul că doar B1TV, într-un mod inteligent și ținând viu subiectul, a preluat, dintre televiziuni, investigația Libertatea, am scris si eu, intr-o nota personala, aici:

B1TV a abordat subiectul pe tot parcursul primei zile de la investigație, inclusiv în emisiunea Bună România, pe care o găsiți AICI si pe care de asemenea, am laudat-o:

A doua zi, am fost invitat și eu să particip, ulterior invitația a fost retractată (așa cum am descris AICI), și a ieșit asta:

 Categorii:Editoriale, Stiri, The Money Show

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: