Nicolae Ciuca despre falimentele din asigurări din ultimii 2 ani: ,,Este greu de înțeles…” Eu zic: nu este greu de înțeles.


In primul rand, ca sa inteleaga macar despre ce vorbeste, Ciuca ar trebui sa intelega faptul ca Autoritatea de Supraveghere fiscală (care nu există) NU supraveghează piața asigurărilor, ci Autoritatea de Supraveghere Financiară (care există, dar la mișto din unghiul modului în care e condusă, pentru că, din  punct de vedere al supravegherii reale, nu efectiv NU există pe piața asigurărilor.

Azi, Ciuca l-a chemat pe Marcu la Guvern, dar iar nu a discutat despre ,,soluția” celor de la ASF – a retras iar proiectul de HG de pe ordinea de zi. Poate a devenit conștient că aceia care sunt CAUZA unor probleme sistemice, nu pot vreodată să genereze soluția.

Vedeți zicerile lui Ciucă. Vă puteți abona AICI. Ciucă zice că e greu de înțeles. Eu zic că nu este greu de înțeles:

Iar ca să înțeleagă, Ciucă trebuie să știe CINE a supravegheat piața asigurărilor majorând dimensiunea fraudei în cazul City Insurance și stând de șase la sifonarea banilor din contabilitatea Euroins. Cum cine și cum? Să citească și Ciucă – Cine este Nicu Marcu, de unde vine și cum a ajuns acolo (,,BIOGRAFIA”), dacă nu a avut timp în ultimii 2 ani.

Și mai este ceva:

Deși îl anunțase pe Nicu Marcu ca fiind în clădirea Guvernului, se pare că acesta a rupt-o la fugă când a văzut că nici azi ,,soluția” propusă de ei (care ei reprezintă CAUZA), nu a fost pe ordinea de zi. De altfel, chiar în ședința de Guvern, vorbind despre Marcu, Ciucă l-a minimalizat mult pe acesta

Au rămas la discuțiile niște funcționărași ASF, cu fețe extrem de lungi și de triste:

 Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: