Despre serviicii, judecatori si generali in contextul dezvaluirilor lui Sebastian Ghita


Recunosc, urmaresc cu mare interes dezvaluirile lui Sebastian Ghita. Ma intereseaza mai multe aspecte, in principal cele legate de modul in care a preluat ostil Realitatea TV, contributia lui la arestarea lui Vintu, modul in care a achesat la solicitarile care pretinde ca i-au fost facute pentru indepartarea unor jurnalisti de la Realitatea TV (imi aduc aminte ca intr-o luni dimineata, sunand producatorul emisiunii zilnice pe care o realizam la Realitatea TV, impreuna cu Catalin Striblea, mi-a fost comunicat de catre producatorul emisiunii (Raluca Damian)  ca incepand din acea zi emisiunea va fi realizata doar de Catalin). Nu in ultimul rand, Sebastian Ghita este cel care a refuzat sa imi plateasca facturi de circa 25.000 de Euro, motiv pentru care de 5 ani sunt la masa credala a Realitatii TV, cu TVA platit pentru niste facturi pe care nu le-am incasat vreodata, bani care stau blocati la ANAF pana cand Realitatea TV va da faliment. Stiu ca fiecare primeste ceea ce merita, daca nu de la justitie, de la viata. Ghita este dat in urmarire generala si va fi arestat in cazul in care nu va avea soarta lui Dan Condrea.

Cel care a urmat la Realitatea TV, Elan Schwarztenberg, deasemenea nu mi-a achitat facturile in totalitate. Stiu ca si Elan Schwartzenberg este titularul unui mandat de arestare. Cel care a urmat la Realitatea TV, Cozmin Gusa, deasemenea a refuzat sa imi plateasca niste facturi (nu sunt multi bani, vreo 3200 de lei, dar a fost interesant sa vad ca suma a fost considerata suficient de mare la acel  moment pentru ca domnul Gusa sa nu mai imi raspunda la telefon/email-uri).

Ultimul care m-a tepuit a fost Misu Negritoiu, care, sub amenintarea dusa la indeplinire a ruperii contractului pe care societatea RST MEDIA il avea cu ASF, a refuzat sa imi plateasca munca prestata. Opinez ca Misu Negritoiu a preferat sa apeleze la tot sistemul relational de care dispune (istoric) pentru a reusi sa intoarca cu 180 de grade Decizia Tribunalului Bucuresti care a dispus ca ASF sa imi achite integral serviciile prestate (42.000 de Euro), Tribunalul Bucuresti respingand si solicitarea ASF ca eu sa returnez 6000 de Euro pentru servicii deja prestate.

Decizia Tribunalui Bucuresti a fost considerata o palma prea mare pentru anturajul lui Misu Negritoiu, motiv pentru care, un complet de 3 judecatori (dintre care o fiica de general STS – general pentru care a inceput urmarirea penala intr-un dosar extrem de rasunator  si o sotie de ofiter SRI) a intors cu 180 de grade decizia Tribunalului Bucuresti. Nu numai ca nu mai sunt indreptatit sa primesc cei 42.000 de Euro, dar am fost obligat sa restitui 6000 de Euro – contravaloare a unor servicii prestate cert si acceptate fara nicio obiectie de catre ASF si achitate deja de ASF. Pentru a ,,convinge” completul Curții de Apel București sa întoarcă total decizia Tribunalului București, Mișu Negrițoiu a fost sprijinit nemijlocit de un alt lucrător al Securității, căruia i-a plătit bani.

Pentru Mișu Negrițoiu nu a fost suficient să întorcă așa cum a întors decizia respectivă. Fiind obligat să achit suma respectiva, am solicitat ASF contul bancar in care sa achit suma. A doua zi dupa ce mi-a fost comunicat contul, am achitat suma respectiva. A fost probabil o palma prea mare pentru Misu Negritoiu sa achit de bunavoie suma. De aceea, zece zile dupa efectuarea platii, ASF-ul condus de Misu Negritoiu a simtit nevoia sa imi ia inca o data banii, obtinand si folosind abuziv executarea silita pentru o suma care fusese deja achitata, in scopul de a mai incasa inca o data 6000 de Euro plus cheltuieli de executare (dovedite de instanță drept nelegale) de 1200 de Euro (pentru recuperarea a 6000 de Euro care nu mai erau de recuperat), si mai ales detoriorandu-mi iremediabil relatiile cu clienti pe care i-a amenintat cu blocarea unor sume inventate ( scopul evident urmarit fiind pedepsirea mea inclusiv prin blocarea activității mele economice si jurnalistice).

Evident ca am contestat in instanta executarea silita abuziva. Si am cerut si suspendarea provizorie a executarii. Si am si obtinut-o. Ceea ce nu a impiedicat ASF-ul condus de Misu Negritoiu sa continue executarea (sa imi extraga in continuare bani din cont, sa imi puna sechestru pe bunurile mobile), ceea ce in opinia mea este ditamai infractiunea (incalcarea unei hotarari judecatoresti definitive) comisa de ditamai autoritatea care ar trebui sa lucreze in interesul public si nu sa ma sanctioneze pentru ca am aratat in urma cu 2 ani Comisiilor de Abuzuri si Servicii din Camera Deputatilor și Senat faptul ca Misu Negritoiu urmarea (si a obtinut, cu efecte nocive pentru intreaga piata) majorarea cu orice pret a tarifelor RCA. 

Tot in instanta am obtinut si intorcerea executarii silite (suma fusese achitata la initiativa mea fara vreun  minim demers al ASF de a imi comunica contul in care sa platesc). Dar prejudiciile raman si asigur pe toata lumea ca nu voi precupeti vreun efort pentru a imi recupera aceste prejudicii.

În contextul dezvăluirilor lui Sebastian Ghita, ajung la concluzia ca singurul mod in care inca nedescoperitii pot castiga procese în care li se imputa conduita abuzivă este atunci cand in ,,campul tactic” ajunge un complet in care se afla o fiica de general STS si o sotie de ofiter SRI. Altfel, inca nedescoperitii, pierd procesele. Este cazul concret al lui Mișu Negrițoiu.

Cred că în curând, societatea va ,,descoperi” cine a coordonat mâna lui Ghiță, Elan, Mișu Negrițoiu și a altora, mână care intră până peste cot în bugetul statului și al cetățeanului, mână care savârșește mare parte din Codul Penal. Iar atunci, vor fi bani și de pensii majorate și de salarii mărite și de stradă, școală și spital. Da, ,,corupția este lipiciul care tine impreuna multe regimuri autoritare, care denatureaza caracterul celor care conduc in sensul de a favoriza sau a crea oportunitati de e expune ,,mizeria” amicilor de lunga durata, daca se dovedesc neloaiali.”. Cine ar putea coordona mâinile astea? Oare cine?Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

4 răspunsuri

 1. Eu , ca simplu posesor de carnet de conducător auto amator am simțit ca Mișu Negrutoiul este unul din trădătorii neamului romanesc.. Negruțiu nu uita : Iliescu te-a făcut ce ai ajuns. Măcar el se pare ca va muri sărac și curat… României nu sunt chiar prosti Negrutoiule … 5 sau 6 milipane de carnete auto și RCA -uri de care ti-ai bătut joc nu te vor uita ….

 2. Constitutia spune clar ca Procurorii isi desfasoara activitatea sub AUTORITATEA ministrului Justitiei adica a domnului Iordache ministrul PSD

  Orice abuz sau minciuna a Codrutei ca sef de institutie aflata in subordinea executivului conform Constitutiei este asadar GIRATA de AUTORITATEA minstrului PSD daca acesta nu o demite

  Nici varul Cazanciuc nu a demis-o in perioada cand Ponta-Ghita-Cazanciuc-Oprea-Maior acceptau complici ca binomul sa destructureze PSD la ordinul ambasadei SUA

  Ministrul Iordache pare intimidat de subalternii sai basisti Kovesi si Lazar ce probeaza faptul ca lucreaza impotriva acestui popor .

  Ieri Lazar ne spunea ca “politicienii ar trebui monitorizati” prin MCV nu procurorii , omitand ca Romania conduce in privinta condamnariilor la CEDO pe locul 3 dupa tari dictatoriale : Rusia si Turcia

  PSD ne spune ca a investit-o pe securista Pruna, Guseth si guvernul Csolos din greseala dar eu sunt convins ca au facut-o intentionat din CINISM pentru ca in comparatie cu mafiotii bruxelezi sa castige alegerile lejer lasandu-ne din nou prada sistemului securist intarit de modificarile makovistei Pruna la Codul Penal prin OUG

 3. Radule,
  Dupa atatea tzepe pe care le-ai luat cu firme private, institutii de stat, oameni de afaceri, politicieni sau justitia Statului roman, ma mir ca mai ai calmul si puterea sa faci analize despre ce se intampla in tzara asta, in speranta ca prin articolele tale contribui la imbunatatirea situatiei.
  Eu m-am resemnat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: