Despre Noua Ordine Mondiala si despre globalistii autentici. Cu Dorin Ghidiu. (EXCLUSIV, VIDEO)


Public astazi probabil cel mai bun interviu luat de mine vreodata lui Dorin Ghidiu – investitor pe pietele internationale.

Cu Dorin Ghidiu am facut multe emisiuni exceptionale. Cea pe care o public azi pe blog si o puteti vedea in continuare este cea mai buna.

Dorin analizeaza modul in care lupta anticoruptie si finantarea deficitului au devenit instrumentele ,,globalistilor autentici” inlocuind instrumentele ,,vechilor” globalisti (lupta impotriva terorismului si relaxarea cantitativa monetara – tiparirea de bani).

Inca de la emisiunea precedenta (noiembrie 2016) Dorin Ghidiu construia scenariul in care venirea lui Donald Trump la Casa Alba inseamna faptul ca ,,s-a pus punct unipolaritatii mondiale”. In emisiunea de azi, Dorin arata ca ,,globalistii autentici” inca din 2014 au pus la cale un plan: anticoruptia ridicata la rang mondial, urmarindu-se o clasa politica ,,purificata”.

Aceasta este noua ordine mondiala – cea in care ,,politicienii purificati” vor pune ,,mana” pe bancile centrale. Se incheie, in opinia lui Ghidiu, mimarea independentei de catre bancherii centrali: ,,maurii si-au facut treaba, maurii trebuie sa plece”. In opinia lui Ghidiu, ,,mauri” ca Isarescu, nu mai sunt compatibili, iar cuvantul ,,agonie” este cel care descrie cel mai bine starea prezenta a celor care au bani (furati) parcati in paradisuri fiscale.

In plus, trebuie sa vina urmatorea criza, arata Dorin Ghidiu. ,,Oamenii ar trebui sa se pregateasca pentru o lume cu totul noua fata de cea pe care o cunosc ei”.

Urmariti previziunile lui Dorin Ghidiu: Sfarșitul unipolarității mondiale. Aici, marti, 26 iulie 2017, de la ora 10.00, de la ,,The burst of the American unipolarity bubble” pana la ,,The sunset of the last and greatest sovereignty”. Cu Dorin Ghidiu:

 

 Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , , ,

3 răspunsuri

  1. Cu aceasta goana dupa profit cat mai mare trecand peste cadavre ( si la propriu ) , cu 10% de detinatori de capital cat restul de 90% , cu supraproductia care se aproprie de saturare , o criza economica este inevitabila .Din pacate , globalizarea este doar o goana dupa capital ( a celor supra bogati ) , cu toata ,, poleiala ” de democratie . Se pare ca previziunile lui Marx despre capital si capitalism incep sa se adevereasca . Banca Mondiala si FMI sant doar instrumente in mana unora desi s-au format cu bune intentii .

  2. E prea frumos ca sa fie adevarat

Trackback-uri

  1. #Coronavirus. Cronologie. ”What is happening now in China is NOT an accident. It is by design.” – o nouă emisiune DOCUMENT cu Dorin Ghidiu. – Blogul lui Radu Soviani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: