Astazi, OLAF verifica preturile decontate pentru constructia metroului. Indicii noi pentru auto-extragerea lui Mihai Tudose.


Oficiul European Anti-Frada (OLAF) verifica supraevaluarea lucrarilor platite din fonduri europene pentru metroul bucurestean.

Hotnews.ro citeaza surse guvernamentale potrivit carora OLAF suspecteaza plati supraevaluate facute de Metrorex catre constructorii magistralei 5 de Metrou (Drumul Taberei). Cu alte cuvinte, furt din bani europeni.

Eu v-am avertizat in urma cu mai bine de luna ca ,,marele proiect” de metrou bucurestean nu este decat o sursa de coruptie (intotdeauna actele de coruptie se fac in numele unor scopuri nobile si unor obiective necesare – care reprezinta sursa de coruptie). Mi-am pus legitim urmatoarea intrebare (click link pentru articol):

De ce construirea metroului în Bucuresti, din fonduri UE, este de peste 2 ori mai scumpa decat la Sofia?

Raspunsul guvernului Romaniei (suspect de rapid, venit chiar a doua zi, la intrebarea mea), nu a facut decat sa amplifice semnele de intrebare: nu e de 2,4 ori mai scump, e de 3 ori mai scump!

Exclusiv: Cum raspunde guvernul Romaniei la articolul meu de ieri in care aratam ca un kilometru de metrou in Bucuresti e de 2,4 ori mai scump decat la Sofia.

Controlul OLAF in privina decontorii unor servicii supraevaluate, alaturi de cooptarea ,,valorii de o inteligenta rara” Darius Valcov in guvern, posibila recuperare a lui Ionut Misa (care a facut harcea-parcea finantele publice si politica fiscala in scurtul sau mandat) ca posibil viitor sef al ANAF, graba fostului premier Tudose de ,,let’s make Braila great again” prin semnarea finantarea podului peste Dunare din fonduri europene care nu se mai duc la autostrazi fiind alocate podului, coroborat cu semnarea unui acord de finantare, tot din fonduri europene pentru o noua magistrala de metrou – cea a carei constructie costa de 3 ori mai mult decat la Sofia, reprezinta pentru mine indicii rezonabile pentru a avea raspunsul la intrebare de ce si-a provocat Tudose plecarea din guvern, mintind securistic in cazul Carmen Dan.

Auto-provocarea excluderii lui Tudose reprezinta în opinia mea un modus-operandi, de auto-extragere. L-am mai vazut la Ioan Rus. Detalii aici:

Despre demisia premeditata a domnului Ioan Rus (care urmează după plecarea lui Robert Cazanciuc la UNPR)

Evident, toti ministrii care au supravegheat finantarea europeana a metroului bucurestean (suspectata de inspectorii OLAF a fi fost deturnata), au avut avizul SRI. La fel ca si Ioan Rus, care era pe punctul de a construi cea mai scumpa autostrada din lume:

Manaria cusuta cu ață albă Comarnic-Brașov a picat. Fraza cheie din comunicatul CNADNR care ne arată că procurorii ar trebui să se sesizeze.Categorii:Stiri

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: