A verificat cel dublu achitat si dublu nerevoltat (Ludovic Orban) daca este citat la usa instantei?


Scriam pe blog in data de 5 martie 2018, in ziua achitarii lui Ludovic Orban, vis-a-vis de asteptarile mele de la un lider politic caruia i-a fost retezat accesul la candidatura la Primaria Capitalei prin inceperea urmaririi penale plus control judiciar, ulterior fiind achitat de 2 instante:
,,Un subiect al statului de drept care nu cere responsabilizarea, mimeaza statul de drept, asigurandu-se primordial de propria protectie. Un ,,lider” politic care nu foloseste propria experienta pentru a corecta derapaje este un simulacru de lider politic. Iar un astfel de simulacru prin care subiectul devine complice, va fi tratat, istoric, dupa urmtorul slogan: ,,comunismu-ntai te-ajuta/si apoi te executa”. Chiar daca Ludovic Orban poate spera ca modul in care a fost fundamentata si finantata ,,Transalpina” face obiectul prescrierii, ca la Microsoft. ” – comentam atunci, retineti, in 5 martie, AICI:
Citesc astazi, 8 martie 2018, ca Ana Maria Roman (jurnalist Antena 3, pe care o urmaresc cu atentie de mult timp, de cand era reporter acreditat la DNA si stiu ca verifica ceea ce spune) a dat stirea ca DNA redeschide dosarul Transalpina 3, in care apare si numele lui Ludovic.
Ludovic Orban neaga informatia sustinand, pentru stiripesurse.ro: ,,nu am fost chemat la instanta, asadar nu ma vizeaza”.
Il intreb direct pe domnul Orban: a verificat daca nu a fost citat la usa instantei? Si il intreb sincer, in virutatea faptului ca intr-o sala de judecata am vazut un procuror mintind cu nonsalanta ca nu poate sa il citeze pe un inalt (fost demnitar) al statului roman pentru ca ,,nu avem CNP-ul persoanei respective” (desi procurori AU ACCES LA BAZA DE DATE) iar respectivul este inconfundabil, asa cum pot sa imi imaginez ca nu sunt prea multi Ludovici Orbani in Romania.
Iar daca a verificat si nu este citat la usa instantei, ma intreb, desi Presedintele ICCJ doamna Tarcea poate sustine oricand ca aceia care nu au studii de drept nu pot sa ,,predea vreun curs intensiv de drept”: poate fi totusi un dosar NOU legat de Transalpina, respectiv alte fapte, care sa investigheze modul in care a fost fundamentata si finantata TRANSALPINA, cea construita de Nelu Iordache (Romstrade)? Sursa foto: transalpina.biz
Intreb pentru ca domnul Orban pare sa prefere anturajul unor persoane cu tehnica pe ei, gen Tiberiu Urdareanu. Iar Nelu Ioradache pare categoric genul care si-ar pune de doua ori mai multa tehnica pe el decat Urdareanu (am scris ,,gen Tiberiu Urdareanu” nefiind vorba de generalul Urdareanu, ci pur si simplu sinonim pentru ,,ca si, alde, tip”, etc).
Daca doriti, puteti reciti comentariul din 5 martie, la care fac referire, in acest articol:


Categorii:Stiri

Etichete:, , , , ,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Nu exista pic de onoare in aceasta actiune, parte a unui joc operativ prin care baietelul de securist Ludovic Orban este doar trecut pe un alt palier | Criteriul Financiar
  2. Joc operativ/ Prima decizie a interimarului Ciuca a fost sa il zboare pe secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, din functie | Criteriul National
  3. Următoarea succesiune a jocului operativ pus în operă prin Klaus Iohannis | Criteriul Financiar

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.