Pe scurt, despre comunicatul ASF privind retragerea autorizatiei City Insurance (declansarea falimentului)


Nicu Marcu pentru noi este Camenco Petrovici 2. La fel cum CEC-ul condus de Camenco Petrovici a pacalit populatia prin falsa garantare a FNI de catre CEC, la fel si Marcu a pacalit populatia cu garantarea de catre ASF a capitalului City Insurance.

Foarte dubios comunicatul ASF privind retragerea autorizatiei de functionare pentru City Insurance. In curand voi publica un articol privind complicitatea in cauza City Inusrance a mai mult Președinți ASF, de la Mișu Negrițoiu până la Nicu Marcu.

Marcu ar fi trebuit deja revocat de catre Parlament, la fel ca Mișu Negrițoiu in mai 2017.

In Germania, șeful Autorității de Supraveghere din Germania (BAFIN) a fost demis de îndată dupa esecul supravegherii in cazul fraudei de la Wirecard.

Acolo, șeful Wirecard a fost arestat imediat după devoalarea fraudei.

La noi, nici demitere, nici arestare.

Pana la acel material pe care vi-l promit, va invit insa sa va delectati cu preambulul comunictului ASF. O fraza de 187 de cuvinte, în care predicatul este pus al 138-lea cuvânt.

Nu e vorba de stil si incompetenta, ci e vorba de disperarea ASF i a ascunde complicitatea la frauda de City Insurance, disperare manifestata inclusiv in comunicat. Adica dupa ce ASF ,,nu a stiuat” sau ,,a fost pacalită” timp de 4 ani de City Insurance cu un extras de cont fals, ASF stie sigur ce se intampla la City Insurance 🙂

Iata fraza:

,,Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) din România aduce la cunoștință că, dat fiind faptul că nu a fost făcută dovada documentată a modului în care Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. va deține permanent fonduri proprii eligibile pentru a acoperi cerința de capital de solvabilitate (SCR) și cerința de capital minim (MCR), precum și lipsa fondurilor proprii de bază eligibile să acopere pragul absolut al MCR, valoarea SCR calculată și valoarea MCR calculată, în conformitate cu prevederile art. 21 alin. (1) lit. d) și lit. e), art. 67 alin. (1) lit. a), art. 72 alin. (1) și art. 95 alin. (1) din Legea nr. 237/2015, cu modificările și completările ulterioare, dată fiind și inexistența vărsământului la capitalul social, în urma analizării modului de îndeplinire a măsurilor dispuse prin Decizia A.S.F. nr. 714/2021, respectiv Decizia A.S.F. nr. 724/2021, a rezultat că Planul de finanțare pe termen scurt și Planul de redresare sunt în mod evident neadecvate și nu asigură restabilirea situației financiare a societății și, pe de o parte, solvabilitatea societății este în continuă deteriorare iar, pe de altă parte, societatea se află în incapacitate vădită de plată.”

Întreg comunicatul, pe care îl găsiți aici (și nu îl analizez decât sub un singur cuvânt care reiese din el – disperare –) îl găsiți AICI.

Disperare pentru că după ce au fost complici și au încercat să ia populației și companilor până la un miliard de lei pe an prin decontare directă ,,obligatorie”, ca să nu se observe frauda de la City Insurance (detalii aici în articolul din ianuarie 2021), au trecut la planul B – devalizarea Fondului de Garantare al Asiguraților, în același scop (așa cum v-am prevenit în iunie 2021, aici)

Citiți și:

Scumpirea asigurarilor RCA cu 40-70% de pe o saptamana pe alta nu este efectul City Insurance. Parchetul si Consiliul Concurentei sa se sesizeze.

 Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: