Confirmarea! Bancile austriece (si altii) scot din tara miliarde ca dividende de criza, urmare a politicii turnatorului de la BNR, in criza: #totulpentrubanci si #nimicpentrupopulatie.


Mai tineti minte articolul meu din Aprilie 2020? Cel in care ma întrebam, legitim: ,,De ce obligatiile Consiliului de Administratie al BNR primeaza in fata intereselor economiei naționale, inclusiv in criza? Si in care va mai intrebam: Doar actionarii bancilor reprezinta o preocupare pentru reprezentantii nostri in Consiliul de Administratie al BNR?

Daca nu il mai tineti minte, merita sa il recitiți, aici:

Faptul ca, inca de la inceputul crizei, am aratat pe toate caile ca BNR nu trebuie sa urmeze politica monetara a Rusiei ci pe cea a FED-ului american, BCE-ului, Bancii Poloniei sau Cehiei, l-a scos din minti pe turnator si pe cei din siajul lui.

Insa, articolul din 16 Aprilie 2020 i-a trecut realmente la stadiul de turbare. Si au amplificat hartuirea mea. Poate voi detalia la un moment dat. Pentru ca, aratam si demonstram, fara cel mai mic dubiu, faptul ca politica era indreptata spre profituri excepționale ale actionarilor straini ai bancilor comerciale, luate de populatia, companiile si statul roman indatorate si saracite intr-un ritm pe care nu l-am mai vazut in ultimii 30 de ani, de politica paguboasa a BNR. Paguboasa fata de populatie, fata de companii, fata de statul roman.

Ceea ce va anuntam in 16 Aprilie 2020, va confirma stirea Ziarului Financiar de astazi, 14 Noiembrie 2021 (19 luni mai tarziu):

 

Acum intelegeti de ce BNR a refuzat sa reduca semnificativ rata de dobânda cheie, asa cum am cerut inca din debutul crizei, respectiv din 29 martie 2020, aici?

Acum intelegeti de ce prin nereducerea ratei de dobânda, de indata si semnificativ, BNR a actionat in sensul mentinerii marjelor URIASE, nemaiîntâlnite in Uniunea Europeana, dintre pretul depozitelor si pretul creditelor?

Pentru ca, politica BNR a fost si continua sa fie: #nimicpentrupopulatie. In timpul asta, ei isi cresc salariile iar voua va spun sa faceti sacrificii.

Și las aici si interventia mea VIDEO din urma cu mai bine de un an (mai 2020). Daca va place, va puteti abona aici la canalul meu de youtube 🙂. Daca nu, nu 🙂Categorii:Stiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: