In plin scandal al triplarii pretului asigurarii RCA, ASF isi da prime de vacanta si mangaie pe crestet Euroins.


Nicu Marcu – cel care a fost protapit la conducere ASF (fara sa respecte conditiile legale de a ocupa pozitia de Presedinte ASF)  NU VEDE si este complice la intelegerea la preturi intre asiguratori. De aceea vedem acum  triplarea politelor RCA in cateva luni. Piata asigurarilor este sat fara caini. Un material mai amplu voi publica in curand.

La fel cum a mangaiat pe creștet City Insurance (devenind complice la uzul de fals al extrasului de cont plăsmuit), dar mai ales complice pentru perioada februarie 2021 – septembrie 2021 – cand ASF stia fara nici cel mai mic dubiu de extrasul de cont falsificat dar i-a lasat pe City sa mai emita polite de un miliard), ASF mângâie acum pe crestet Euroins.

Un comunicat de periat Euroins (la pretextul unor amenzi) demonstreaza acest lucru. Amenda ,,aplicată” de ASF (care desigur va fi contestata si probabil niciodata platita) este insotita de rugamintea ca Euroins sa vina pana in februarie-martie cu ceva maculatura, in loc sa aduca de indata capital.

V-ati prins de ce? Euroins este noul lider al pieței asigurarilor. In 3 luni, cu preturi triple la RCA fata de Septembrie, Euroins nu va mai veni cu niciun capital. ASF, in loc sa decida administrarea speciala a Euroins pentru nerespectarea indicatorului de solvabilitate, le da posibilitatea sa incaseze si ei, si altii, preturi triple, astfel incat SA NU MAI ADUCA CAPITAL.

La fel a incercat Nicu Marcu si in ianuarie anul acesta, cand, pentru a acoperi frauda de la City Insurance (si lipsa capitalului de la Euroins), a incercat manevra ticaloasa de a scumpi TOATE asigurarile, cu 20%, prin ticalosia decontarii directe obligatorii. Astfel incat, in loc ca actionarii City Insurance (si Euroins) sa aduca capital cat e necesar, sa ia banii de la populație. Iar profiturile, sa le sifoneze.

V-am avertizat acest lucru inca din ianuarie 2021. Aici:

(I) Despre cum vrea ASF să scumpească (nelegal) asigurările RCA și să ia astfel până la 1 miliard de lei pe an de la populație și companii. Consiliul Concurenței să se sesizeze. Procurorii DNA să strângă probe.

Iar in iunie 2021 (cu 3 luni înainte ca ASF sa desavarseaza complicitatea la sifonarea banilor asiguratilor prin City Insurance), v-am avertizat exact acest lucru:

Conducerea ASF (speriata de Parchet si de neobtinerea imunitatii) pregateste o altfel de sifonare de sute de milioane de lei a banilor asiguratilor. Se face ca se ceartă cu City Insurance.

Am explicat, pe larg, aici, cum au stat de sase (si au devenit complici) Nicu Marcu si ASF, cel putin din momentul februarie 2021. Daca va place, puteti sa va abonati (aici).

Iar acum, la fel. ASF se face ca se cearta cu Eurions. Pe banii voștri. In timp ce Eduard Hellwig regreta ca SRI nu transmis la timp dosarele turnatorilor Securitatii, ajunsi in pozitii cheie. 

Iata, spre exemplu, o stenograma dintr-un moment in care actionarii Euroins chiar s-au panicat. Pana a sunat Misu Negritoiu (care atunci nu era Presedinte ASF).

Probleme in coaliție Bre? Ce rol au interventiile lui Calin Tariceanu cu/pentru Misu Negritoiu in actuala galceava? Stenograma.Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , ,

4 răspunsuri

 1. @ PNL și PSD anunță că vor să legifereze certificat verde cu ” vaccinare occidentală” cu „permis de muncă” , la populația ,,indigenă” din țările membre ale Uniunii Europene, pentru desfășurarea de activități sociale și economice ,ca să realizeze Cîțu rată de vaccinare, ?

 2. @ La solicitarea „Vrem o țară ca afară , !”, chestia e că și occidentalii vor că au populația în îmbătrânire și nu are cine să lucreze să le plătească pensiile că au și speranța de viață mai mare și probabil că și vaccinarea îi avantajează fiind „dependenți” ceva mai mult decât needucații din est, ?
  Chiar și cei reîntorși după mulți ani din occident după 1989 au arătat o longevitate mai mare, ?

 3. & Dacă vaccinarea este ca turbosuflanta la motoare, pentru individ, îmbunătățind randamentele fizice , ?
  Cum sunt graficele despre boli cronice ale, rinichilor , ficatului, plămânilor, alte spețe, indicatori și indici ai calității vieții, în funcție și de vaccinurile administrate, la cei vaccinați și la nivelul întregii populații, (categorii de vârstă), ?

 4. &,, Impozitarea criptomonedele,”
  Diverse publicații, ?

  ,,Sistemul financiar ARTICOLUL 137
  (1) Formarea, administrarea, întrebuinţarea şi controlul resurselor financiare ale statului, ale unităţilor administrativ-teritoriale şi ale instituţiilor publice sunt reglementate prin lege.
  (2) Moneda naţională este leul, iar subdiviziunea acestuia, banul. În condiţiile aderării la Uniunea Europeană, prin lege organică se poate recunoaşte circulaţia şi înlocuirea monedei naţionale cu aceea a Uniunii Europene.”
  Constituția, ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: