#nuplangeNicule. Infractorilor din ASF sau din CSA care au încercat obținerea imunității în timp ce vor să ia prin OUG până la un miliard de lei pe an de la populație și companii prin scumpirea RCA, li s-a înmuiat. Proiectul LOR de lege cu imunitatea a fost scos de pe ordinea de zi ca camerei decizionale.


Faptul că mai există (încă) oameni raționali în fața ororilor, este confirmat de scoaterea din Plenul Senatului (în urmă cu 2 zile, 22 februarie 2021) a tentativei nefrecventabilului deputat PNL, Florin Roman, inițiator de lege pentru unii infractori de la ASF (sau de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor unde nefrecventabilul absolvent de Atehenum și de Colegiu Național de Apărare a fost secretar general).

Proiectul de lege ticălos al lui Florin Roman a primit astfel un prim vot de blam: cu vorbele făcute de a fi votat în 22 februarie 2021 de Senat (Camera Decizională) a luat un mare pumn în bot, intempestiv și a fost scos de pe ordinea de zi și retrimis în Comisii.

De altfel, solicitam chiar din 22 februarie 2021 acest lucru:

Florin Roman, Parlamentar PNL cu școala la Atheneum, absolvent al Colegiului National de Aparare si fost secretar general avizat de SRI-ul lui Coldea si Maior la CSA, vrea imunitate pentru infractiunile de la ASF. Opriți-l!

… spunând: ,,Dacă mai există ordine de drept în Romania, în condițiile în care funcționari din ASF sunt deja cercetati penal pentru fraude, Florin Roman si proiectul lui ticalos trebuie sa ia un mare pumn in bot, metaforic vorbind, cu ticalosia lui de proiect de lege, care vrea sa ofere imunitate unor hoti, care au vegheat la devalizarea pietei asigurarilor (si nu numai). (…) In alta ordine de idei, dupa ce a vegheat ca secretar general CSA la furtul banilor asiguratilor, Florin Roman, absolvent de Colegiu Național de Apărare, nu a ratat aproape niciun consiliu de administratie de la stat: ANRGN, Eon Distribuție, Electrica Serv, CEC Bank, Daewoo Automobile, Eximbank.

Nefrecventabilul deputat PNL se ocupă extrem de mult de imunități și spălarea fraudelor, el fiind și inițiatorul unui proiect de lege, în cârdășie cu Victor Ponta și cu Alfred Simonnis de la PSD, prin care vor să fraudeze bugetul de stat de până la 700 de milioane de lei, bani pe care BCR Banca Locuințe și Raiffeisen Banca pentru locuințe au fost obligați să îi returneze statului.

Proiectul de lege, în frauda statului de drept (există o decizie definitivă a ICCJ care obligă cele două bănci se returneze la buget sumele fraudate), a fost vârât în Parlament după ce în ultima ședință de Guvern a lui Ludovic Orban din 4 februarie 2020 (înainte să fie demis prin moțiune de cenzură), Orban a încercat într-un mod porcos și profund infracțional (și ulterior i s-a făcut frică), să dea un pumn în bot ICCJ și statului de drept și să legifereze frauda, așa cum am scris chiar atunci:

VIDEO. Ultima ședință de Guvern a lui Orban (și legalizarea azi, de urgentă, a furtului a 300 de milioane de Euro de la buget în contra justiției și ICCJ) relevă MISIUNEA Guvernului Orban.

Sursele mele din Guvern îmi confirmă că Florin Roman se învârtea la Palatul Victoria cu proiectul de ordonanță de urgență, în februarie 2020.

După ce lui Orban i s-a făcut frică, în fața evidențelor, nefrecventabilul Florin Roman a făcut acel proiect de lege cu Victor Ponta și Alfred Simonnis, care a fost deja trimis o dată înapoi, de Iohannis.

Între timp, Nicu Marcu de la ASF, care și-a luat ca șef de cabinet un general SRI fost lucrător al securității anti-NATO a lui Ceuașescu, încearcă similar să vâre prin Ordonanță de Urgență, scumpirea RCA cu până la 20% pe an, să ia astfel până la un miliard de lei pe an de la populație și companii, ca să mângâie de fapt pe creștet companiile din asigurări rău-platnice și să naționalizeze sifonările acestora.

#nimicpentrupopulatie. Am scris despre asta, aici:

(I) Despre cum vrea ASF să scumpească (nelegal) asigurările RCA și să ia astfel până la 1 miliard de lei pe an de la populație și companii. Consiliul Concurenței să se sesizeze. Procurorii DNA să strângă probe.

Din informațiile mele, Nicu Marcu și generalul lui (sau generalul SRI și Nicu Marcu al lui – cum vreți), sunt pe punctul de a lua, metaforic vorbind, un mare pumn în bot și în privința acestui proiect de Ordonanță de Urgență, vârât printr-un ministru fără studii economice, Alexandru Nazare de la Finanțe.

Despre cine este Nicu Marcu de la ASF, ați putut citi în episodul II al investigației, aici:

(II) Cine este Nicu Marcu de la ASF. Azi ,,Viata” si mâine ,,opera” celui care vrea sa ia pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companii si sa scumpeasca RCA cu pana la 20%.

Urmează, probabil mâine, detalii despre,,opera” lui Nicu Marcu de la ASF., în episodul III.

Între timp, merită să vedeți evoluția unui politician nefrecventabil, de la foamea din opoziția în care a fost trimis (fără consilii de administrație), până la masa bogată la care s-a așezat prin inițiative ticăloase, gen imunitate la ASF sau spălare de bani prin proiecte de lege într-un stat membru al Uniunii Europene.

Cu mască și fără mască.

Foto 1: Florin Roman în opoziție și în foame, (publicată chiar de el) în tentativa absolventului de Ateheneum de a impresiona minore Foto 2: ,,Acum suntem noi la putere, ciocu’ mic”.

#nuplangenicule. La fel îi spuneam și abramburicăi de la ANAF (ulterior ministru de finanțe), cu nevasta absolventă a ,,Instititului Diplomatic Român” și angajată la ASF. Mă refer la Ionuț Mișa. Chiar, Nicule, nevasta lui Ionuț Mișa, cel mai volatil ministru de finanțe vreodată, mai lucrează la ASF?

VIDEO: ,,Sunt roman, imi iubesc tara….”. Ce a constatat Curtea de Conturi despre ministrul care plange la TV.

 Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: