Cele mai citite 10 articole din 2021. Va multumesc!


Banuiesc ca pe fondul disparitiei presei reale, interesul dumneavoastra pentru informatia reala, necenzurata si pentru analiza independenta, a crescut semnificativ. In special in domeniul economic. Si de aceea, va multumesc pentru ca ati fost alaturi de analizele/investigatiile prezentate de mine, pe blog. Interesul pentru informatia economica si analizele prezentate aici a fost extrem de mare in anul 2021. Am vazut asta inclusiv pe canalul meu de youtube (multumesc celor care s-au abonat si care se vor abona in continaure, aici). 2021 va aduce MULT mai multe interventii VIDEO pe canalul meu de youtube.

Nu cred ca va surprinde clasamentul celor mai citite 11 articole publicate aici, pe blog in anul 2021. Iar daca va va surprinde, sunt curios sa imi spuneti si de ce.

Cel mai citit articol de pe blog in anul 2021 este…. ACESTA, in care am aratat ca dispretul fata de dumneavoastra, fata de populatie si companii, a ajuns MAXIM.

  1.  Eu cred ca trebuie sa fii complet cretin sa minti pe date verificabile… Deci, cum ramane cu Romania a depasit Ungaria ca PIB/capita?

  2. V-a pasat si despre modul in care bancile inregistrate in Romania au inregistrat PROFITURI istorice in anul de criza 2020, la scutul turnatorului Securitatii, Manole, sifonandu catre actionarii ,,mama” sume fara precedent. Acest articol s-a clasat pe locul 2:

    Confirmarea! Bancile austriece (si altii) scot din tara miliarde ca dividende de criza, urmare a politicii turnatorului de la BNR, in criza: #totulpentrubanci si #nimicpentrupopulatie.

3. Va multumesc si pentru ca ati apreciat constant faptul ca analizele si previziunile mele au fost in timp util, mult inainte ca autoritatile sa recunoasca dezechilibrele extraordinare (dupa ce au incercat sa le ascunda sub pres). Inflatia renascuta a fost in 2021 subiectul asupra caruia v-am avertizat din timp. La fel, urmeaza si in 2022. Dar acesta este articolul clasat pe locul 3:

Nici macar Statistica nu mai poate ascunde amputerea puterii de cumparare. In 6 luni, inflatie de 3,4% (de fapt, mai aproape de 8%).

4. V-a pasat si de modul in care lichele si oameni fara capatai au ajuns sa incaseze pensii speciale, istorice, chiar daca unii dintre pensionarii speciali erau la varsta in care inca mai puteau procrea:

Pensionarul special se întoarce! Cu un record mondial încă neomologat, usereplus vrea să aducă secretar de stat o pensionară de la 42 de ani (acum 47), cu pensie de 13.000 de lei pe lună.

5. Cand inca presa il pupa in fund pe impostorul sinecurist Florin Roman, in februarie 2021, eu v-am aratat cine este Florin Roman. Si v-am rugat: Opriti-l!. A fost envoie de inca 10 luni ventru a opri impostorul plagiator:

Florin Roman, Parlamentar PNL cu școala la Atheneum, absolvent al Colegiului National de Aparare si fost secretar general avizat de SRI-ul lui Coldea si Maior la CSA, vrea imunitate pentru infractiunile de la ASF. Opriți-l!

6. V-a pasat si despre faptul ca un complet DREPT al ICCJ a considerat ca avocatul nu are un bilet de la Dumnezeu pentru a comite infractiuni. Chiar daca un alt complet l-a eliberat (fara reactii, dar in urma unor presiuni fara precedent ale altor avocati care cred ca au bilete de la Dumnezeu sa comite infractiuni). Motivarea admiterii recursului lui Robert Rosu nu a fost inca publicata (decizie in urma careia o alta instanta ICCJ a intors decizia defintiva de condamnare). Dar ati putut citi, aici pe blog, motivarea completului curajos care l-a condamnat:

Motivarea ICCJ in cazul avocatului infractor Robert Rosu confirma: legitimatia de barou NU reprezinta ,,un bilet” de la Dumnezeu pentru comiterea de infractiuni.

7. Impostorul plagiator de la ASF, Presedintele Nicu Marcu, si complicele celui mai mare aliment vreodata din piata asigurarilor (City Insurance), v-a suscitat de asemenea interesul. De fapt, dezvaluirile si investigatia despre Nicu Marcu, prin cele mai mult de 6 episoade, reprezinta cele mai multe citiri de pe blog in 2021. Dar acest articol s-a clasat pe locul 7:

(II) Cine este Nicu Marcu de la ASF. Azi ,,Viata” si mâine ,,opera” celui care vrea sa ia pana la un miliard de lei pe an de la populatie si companii si sa scumpeasca RCA cu pana la 20%.

8. Poate ca o sumarizare a tuturor lucrurilor care au mers cum au mers (sub egida #nimicpentrupopulatie), ati apreciat acest calcul exclusiv facut de mine in 2021:

Exclusiv: Dobanzile platite de Romania sunt mai mari decat dobanzile INSUMATE a altor 22 de state europene. Premierul, simptomatic, ne spune sa ne pregatim de o crestere economica de 9%

9. Anul de criza 2021 a arat, in opinia mea fara dubii, si miza reala a ,,revolutiei” din 1989. Au aparut dezvaluiri despre sefi din MApn care au furat banii administrati de Securitate, si a inceput sa fie foarte clar pentru toata lumea, un lucru extrem de important:

Acum este clara pentru toata lumea miza distrugerii BANCOREX la scutul BNR, prin puciul de banca din martie 1997?

10. V-am spus ca ati gasit extrem de interesanta probabil cea mai de durata investigatie facuta de mine (mi-a luat circa 4 luni, si vor urma noi episoade in 2022). Cea despre impostorul de la ASF. Episodul IV al investigativi a fost al 10-lea cel mai citait articol din 2021, de catre dumneavoastra.

Episodul IV. Împopoțonarea și îndestularea lui Nicu Marcu de la ASF prin bursă de 92.000 de lei de la Academia Română și articole ,,științifice” dubioase. Tranziția dinspre frauda academică spre ALTCEVA.

VA MULTUMESC! Va astept si in 2022, atat aici pe blog cat si pe canalul meu de youtube. La anul si la multi ani!

 

 



Categorii:Editoriale, Stiri

Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.